9 dobrých dôvodov, prečo si na svoju terasu zvoliť pec na drevo Alfa
Leto je tým správnym obdobím na vychutnávanie vonkajších priestorov vášho domova, organizovanie obedov a večerí pre rodiny a priateľov a dobré využitie kuchynského vybavenia, ako je gril alebo pec na drevo.
Ak vlastníte pec na drevo a môžete ju používať na terase alebo na záhrade, máte naozaj šťastie a ešte viac, ak máte radi pizzu: použitie vonkajšej pece vás zbaví štrukturálnych obmedzení interiéru domu.
V kuchyniach nájdeme väčšinou elektrické rúry, ktoré nie sú na porovnanie s prípravou pizze, pretože nedosahujú požadované vysoké teploty.
V skutočnosti si za rozumný rozpočet môžete kúpiť domácu pec, ktorá rovnako ako komerčnú, pečie pizzu v reštaurácii.
Vonkajšie rúry sú všetko, čo potrebujete pre svoje priestory pod šírym nebom a aby ste sa vyšplhali po krivke učenia, aby ste si osvojili techniku varenia nielen pizze, ale aj pirohov iných jedál.
V tomto článku uvedieme 9 dôvodov, prečo sa rozhodnúť pre vonkajšie rúry Alfa , a zamerať sa najskôr na výhody varenia na dreve a potom na výhody používania našich vynikajúcich produktov.
Prečo si na svoju terasu zvoliť pec na drevo Alfa
Rúry Alfa sú inovatívne nástroje na varenie, ktoré vďaka vývoju ich technológií a dizajnu dokážu podať vynikajúci výkon aj v domácom prostredí .
Ponuku pizza pecí nájdte aj na našich stránkach - ALFA PIZZA PECE GastroCorp
Na túto tému uvádzam krátky zoznam 9 výhod, ktoré majú pece na drevo Alfa, najmä ak sú prevádzkované na terase.
Prvé 4 výhody sa týkajú všetkých pecí na drevo všeobecne:
- Väčšia spokojnosť pri varení
- Dokonale upečená pizza
- Perfektné varenie takmer všetkého
- Rozširujú vaše kulinárske možnosti
Druhá skupina výhod sa týka konkrétne oceľových pecí Alfa a ich ostrosti oproti iným domovským náprotivkom na drevo, čo je jednoducho výsledkom našej vášne pre dokonalosť, ktorej sa venujeme už viac ako 40 rokov:
- Veľká tepelná účinnosť
- Mobilné nástroje na varenie
- Vonkajší nábytok
- Dlhšia životnosť
- Široká dostupnosť
1. Väčšia spokojnosť pri varení
Prvá veľká výhoda varenia v peci na drevo je určite to, že amatérskej kuchárke poskytuje obrovské uspokojenie. To je psychologický aspekt súvisiaci s návratom k základom pečenia palivového dreva na pečenie jedla.
Schopnosť skrotiť a ovládať oheň bola prvým vynálezom človeka a bola základnou hnacou silou pre ľudskú evolúciu.
Varenie s ohňom sa vracia k našim koreňom ako druh, pretože je súčasťou našej DNA a jeho dobré fungovanie si vyžaduje veľa cviku, aby ste sa dostali do chodu pece a plne porozumeli vlastnostiam ohňa, dreva a potravín.
2. Dokonale upečená pizza
Keď už hovoríme o našom obľúbenom jedle, pizze, môže sa piecť iba v peci na drevo. Neapolská rúra na pečenie je symbolom Talianska v zahraničí a s pizzou , ktorá sa narodila ako pokrm chudobného človeka na kontrolu teploty v peci pred pečením chleba, spolu ladia.
Iba pec na drevo dosahuje také vysoké teploty, aby rýchlo uvarila pizzu zdravo a zároveň mala v ústach výbuch chute.
3. Perfektné varenie skoro všetkého
Vlastnosti pece na drevo vám umožňujú pripraviť si jedlo, ktoré vám prinesie jedinečnú dymovú príchuť, ktorá zvýrazní chuť každého druhu jedla.
K tomu je však potrebné vedieť, ako regulovať teplotu, a uvedomiť si, ako sa teplo prenáša do rúry. V peci na spaľovanie dreva môže teplo prechádzať z jedného miesta na druhé tromi spôsobmi:
- Vedenie (umiestnenie jedla na horúcu podlahu)
- Konvekcia (horúci vzduch cirkuluje vo vnútri rúry)
- Žiarenie (oheň priamo varí jedlo)
Aby ste zvládli teplotu v rúre a dodali jedlu špeciálnu arómu, musíte vedieť, aký druh dreva si zvoliť a ako zaobchádzať s ohňom, aby sa dosiahla požadovaná teplota.
Rozlišujeme 5 fáz:
- Zapaľovanie: na zapálenie ohňa položte podpaľovaciu kúru pridaním malých kúskov dreva, keď sa oheň rozrastá.
- Ohrev: pridajte pomaly horiace veľké guľatiny a vytvorte uhlíky, ktoré pomáhajú zvyšovať teplotu v rúre.
- Stabilita: akonáhle vaša rúra prekročí 400 ° C, môžete začať piecť. Nezabudnite udržiavať stabilnú teplotu pridaním guľatiny strednej veľkosti.
- Udržiavanie teploty: na udržanie ideálnej teploty vložte dvierka rúry na pečenie a nechajte ich mierne otvorené.
- Chladenie: po ukončení varenia nechajte rúru pomaly vychladnúť so zatvorenými dvierkami.
4. Rozširujú vaše kulinárske možnosti
Používanie rúry na pečenie otvára svet možností varenia, pretože si môžete pripraviť recepty, ktoré bežne s vašou elektrickou rúrou nedokážete.
Okrem pečenia neapolskej pizze, ktorá vyžaduje teplotu od 450 do 500 ° C, môžete uvariť akýkoľvek druh chleba, čo vás určite povzbudí k rozšíreniu vedomostí v oblasti pečených výrobkov, najmä čo sa týka kvality múky, techniky miesenia a fermentačné časy.
Samozrejme, nezabudnite, že čokoľvek, čo môžete vyrobiť vo svojej bežnej rúre, môžete vylepšiť v peci na drevo!
Uveďme teraz zoznam výhod, ktoré sú typické pre pece na drevo Alfa.
5. Veľká tepelná účinnosť
Spoločnosť Alfa vyrába vysoko výkonné rúry s inovatívnymi vlastnosťami vďaka použitiu najmodernejších technológií a najpokročilejších materiálov.
Najdôležitejšou inováciou, ktorú sme vyvinuli za posledných pár rokov, je Forninox TM , získaný pokrytím kupoly niekoľkými vrstvami nehrdzavejúcej ocele.
Výsledkom je prístroj, ktorý sa rýchlejšie zohreje a za pár minút dosiahne teplotu 450 ° C. V dôsledku toho potrebujete menej palivového dreva, aby ste mali rovnaký tepelný výkon.
V prípade tradičnej tehlovej pece dosiahnutie správnej teploty na varenie trvá najmenej dve až tri hodiny, čo je pre pečenie malého množstva jedla veľmi nepraktické.
Namiesto toho s našimi oceľovými rúrami môžete okamžite pripraviť všetky recepty, ktoré chcete.
6. Mobilné nástroje na varenie
Oceľové rúry sú vynikajúcimi možnosťami mobilného varenia. Sú vybavené kolesami a sú veľmi ľahké a dajú sa ľahko premiestniť kedykoľvek a kdekoľvek chcete uspokojiť všetky svoje potreby.
7. Vonkajší nábytok
Rúry Alfa sú dodávané s dizajnom, ktorý zlepšuje varné výkony , ale je tiež na pohľad ich vidieť.
Štýlová oceľová kupola pripomína tradičné tehlové pece a jej lesk poskytuje pocit sily a technologických schopností, ktoré vedú k vynikajúcim výsledkom varenia.
Tieto spotrebiče sú zariadením, ktoré skrášľuje vnútorné a vonkajšie obytné priestory vášho domova.
8. Dlhšia životnosť
Veľká starostlivosť, ktorú Alfa venuje dizajnu a výberu najlepších materiálov použitých pri výrobe oceľovej pece, je dôvodom jej dlhej životnosti.
Takáto rúra je dlhodobá investícia a pri pravidelnej údržbe a čistení vydrží desaťročia.
9. Široká dostupnosť
Široká škála pecí Alfa je k dispozícii v mnohých rôznych veľkostiach a palivách a je viac ako vhodná pre vonkajšie použitie.
Naše výrobky siahajú od veľkých modelov, ako je Allegro, ktorá varí 4/5 pizze naraz, až po menšie, ako je napríklad One, s dostatkom možností medzi nimi.
Najmä The One je technologický klenot, ktorý sa perfektne hodí pre ľudí, ktorí majú k dispozícii málo miesta, ale nechcú sa vzdať varenia na dreve. Dosiahne 500 ° C za pouhých 10 minút, váži iba 50 kg, má kompaktné rozmery, ktoré uľahčujú jeho obsluhu na balkónoch a terasách a môžu byť napájané aj z plynu.
našu ponuku si pozrite - https://www.gastrodirect.sk/GastroDirect/Na-drevo-c305_118_3.htm
Medzi všetkými našimi produktmi určite nájdete ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám.