S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Ok

9 dobrých dôvodov, prečo si na svoju terasu zvoliť pec na drevo Alfa

08.02.2021

9 dobrých dôvodov, prečo si na svoju terasu zvoliť pec na drevo Alfa

Pizza pece na drevo Alfa pizza

9 dobrých dôvodov, prečo si na svoju terasu zvoliť pec na drevo Alfa

Leto je tým správnym obdobím na vychutnávanie vonkajších priestorov vášho domova, organizovanie obedov a večerí pre rodiny a priateľov a dobré využitie kuchynského vybavenia, ako je gril alebo pec na drevo.

 

Ak vlastníte pec na drevo a môžete ju používať na terase alebo na záhrade, máte naozaj šťastie a ešte viac, ak máte radi pizzu: použitie vonkajšej pece vás zbaví štrukturálnych obmedzení interiéru domu.

V kuchyniach nájdeme väčšinou elektrické rúry, ktoré nie sú na porovnanie s prípravou pizze, pretože nedosahujú požadované vysoké teploty.

V skutočnosti si za rozumný rozpočet môžete kúpiť domácu pec, ktorá rovnako ako komerčnú, pečie pizzu v reštaurácii.

 

Vonkajšie rúry sú všetko, čo potrebujete pre svoje priestory pod šírym nebom a aby ste sa vyšplhali po krivke učenia, aby ste si osvojili techniku ​​varenia nielen pizze, ale aj pirohov iných jedál.

V tomto článku uvedieme 9 dôvodov, prečo sa rozhodnúť pre vonkajšie rúry Alfa , a zamerať sa najskôr na výhody varenia na dreve a potom na výhody používania našich vynikajúcich produktov.

 

 

Prečo si na svoju terasu zvoliť pec na drevo Alfa

Rúry Alfa sú inovatívne nástroje na varenie, ktoré vďaka vývoju ich technológií a dizajnu dokážu podať vynikajúci výkon aj v domácom prostredí .

Ponuku pizza pecí nájdte aj na našich stránkach - ALFA PIZZA PECE GastroCorp

 

Na túto tému uvádzam krátky zoznam 9 výhod, ktoré majú pece na drevo Alfa, najmä ak sú prevádzkované na terase.

Prvé 4 výhody sa týkajú všetkých pecí na drevo všeobecne:

  1. Väčšia spokojnosť pri varení
  2. Dokonale upečená pizza
  3. Perfektné varenie takmer všetkého
  4. Rozširujú vaše kulinárske možnosti

 

Druhá skupina výhod sa týka konkrétne oceľových pecí Alfa a ich ostrosti oproti iným domovským náprotivkom na drevo, čo je jednoducho výsledkom našej vášne pre dokonalosť, ktorej sa venujeme už viac ako 40 rokov:

  1. Veľká tepelná účinnosť
  2. Mobilné nástroje na varenie
  3. Vonkajší nábytok
  4. Dlhšia životnosť
  5. Široká dostupnosť

 

 

1. Väčšia spokojnosť pri varení

Prvá veľká výhoda varenia v peci na drevo je určite to, že amatérskej kuchárke poskytuje obrovské uspokojenie. To je psychologický aspekt súvisiaci s návratom k základom pečenia palivového dreva na pečenie jedla.

Schopnosť skrotiť a ovládať oheň bola prvým vynálezom človeka a bola základnou hnacou silou pre ľudskú evolúciu.

Varenie s ohňom sa vracia k našim koreňom ako druh, pretože je súčasťou našej DNA a jeho dobré fungovanie si vyžaduje veľa cviku, aby ste sa dostali do chodu pece a plne porozumeli vlastnostiam ohňa, dreva a potravín.

 

 

2. Dokonale upečená pizza

Keď už hovoríme o našom obľúbenom jedle, pizze, môže sa piecť iba v peci na drevo. Neapolská rúra na pečenie je symbolom Talianska v zahraničí a s pizzou , ktorá sa narodila ako pokrm chudobného človeka na kontrolu teploty v peci pred pečením chleba, spolu ladia.

Iba pec na drevo dosahuje také vysoké teploty, aby rýchlo uvarila pizzu zdravo a zároveň mala v ústach výbuch chute.

 

 

3. Perfektné varenie skoro všetkého

Vlastnosti pece na drevo vám umožňujú pripraviť si jedlo, ktoré vám prinesie jedinečnú dymovú príchuť, ktorá zvýrazní chuť každého druhu jedla.

K tomu je však potrebné vedieť, ako regulovať teplotu, a uvedomiť si, ako sa teplo prenáša do rúry. V peci na spaľovanie dreva môže teplo prechádzať z jedného miesta na druhé tromi spôsobmi:

  • Vedenie (umiestnenie jedla na horúcu podlahu)
  • Konvekcia (horúci vzduch cirkuluje vo vnútri rúry)
  • Žiarenie (oheň priamo varí jedlo)

 

Aby ste zvládli teplotu v rúre a dodali jedlu špeciálnu arómu, musíte vedieť, aký druh dreva si zvoliť a ako zaobchádzať s ohňom, aby sa dosiahla požadovaná teplota.

Rozlišujeme 5 fáz:

  1. Zapaľovanie: na zapálenie ohňa položte podpaľovaciu kúru pridaním malých kúskov dreva, keď sa oheň rozrastá.
  2. Ohrev: pridajte pomaly horiace veľké guľatiny a vytvorte uhlíky, ktoré pomáhajú zvyšovať teplotu v rúre.
  3. Stabilita: akonáhle vaša rúra prekročí 400 ° C, môžete začať piecť. Nezabudnite udržiavať stabilnú teplotu pridaním guľatiny strednej veľkosti.
  4. Udržiavanie teploty: na udržanie ideálnej teploty vložte dvierka rúry na pečenie a nechajte ich mierne otvorené.
  5. Chladenie: po ukončení varenia nechajte rúru pomaly vychladnúť so zatvorenými dvierkami.

 

 

4. Rozširujú vaše kulinárske možnosti

Používanie rúry na pečenie otvára svet možností varenia, pretože si môžete pripraviť recepty, ktoré bežne s vašou elektrickou rúrou nedokážete.

Okrem pečenia neapolskej pizze, ktorá vyžaduje teplotu od 450 do 500 ° C, môžete uvariť akýkoľvek druh chleba, čo vás určite povzbudí k rozšíreniu vedomostí v oblasti pečených výrobkov, najmä čo sa týka kvality múky, techniky miesenia a fermentačné časy.

Samozrejme, nezabudnite, že čokoľvek, čo môžete vyrobiť vo svojej bežnej rúre, môžete vylepšiť v peci na drevo!

 

Uveďme teraz zoznam výhod, ktoré sú typické pre pece na drevo Alfa.

 

 

5. Veľká tepelná účinnosť

Spoločnosť Alfa vyrába vysoko výkonné rúry s inovatívnymi vlastnosťami vďaka použitiu najmodernejších technológií a najpokročilejších materiálov.

 

Najdôležitejšou inováciou, ktorú sme vyvinuli za posledných pár rokov, je Forninox TM , získaný pokrytím kupoly niekoľkými vrstvami nehrdzavejúcej ocele.

Výsledkom je prístroj, ktorý sa rýchlejšie zohreje a za pár minút dosiahne teplotu 450 ° C. V dôsledku toho potrebujete menej palivového dreva, aby ste mali rovnaký tepelný výkon.

V prípade tradičnej tehlovej pece dosiahnutie správnej teploty na varenie trvá najmenej dve až tri hodiny, čo je pre pečenie malého množstva jedla veľmi nepraktické.

 

Namiesto toho s našimi oceľovými rúrami môžete okamžite pripraviť všetky recepty, ktoré chcete.  

 

6. Mobilné nástroje na varenie

Oceľové rúry sú vynikajúcimi možnosťami mobilného varenia. Sú vybavené kolesami a sú veľmi ľahké a dajú sa ľahko premiestniť kedykoľvek a kdekoľvek chcete uspokojiť všetky svoje potreby.

 

 

7. Vonkajší nábytok

Rúry Alfa sú dodávané s dizajnom, ktorý zlepšuje varné výkony , ale je tiež na pohľad ich vidieť.

Štýlová oceľová kupola pripomína tradičné tehlové pece a jej lesk poskytuje pocit sily a technologických schopností, ktoré vedú k vynikajúcim výsledkom varenia.

Tieto spotrebiče sú zariadením, ktoré skrášľuje vnútorné a vonkajšie obytné priestory vášho domova.

 

 

8. Dlhšia životnosť

Veľká starostlivosť, ktorú Alfa venuje dizajnu a výberu najlepších materiálov použitých pri výrobe oceľovej pece, je dôvodom jej dlhej životnosti.

Takáto rúra je dlhodobá investícia a pri pravidelnej údržbe a čistení vydrží desaťročia.

 

 

9. Široká dostupnosť

Široká škála pecí Alfa je k dispozícii v mnohých rôznych veľkostiach a palivách a je viac ako vhodná pre vonkajšie použitie.

Naše výrobky siahajú od veľkých modelov, ako je Allegro, ktorá varí 4/5 pizze naraz, až po menšie, ako je napríklad One, s dostatkom možností medzi nimi.

 

Najmä The One je technologický klenot, ktorý sa perfektne hodí pre ľudí, ktorí majú k dispozícii málo miesta, ale nechcú sa vzdať varenia na dreve. Dosiahne 500 ° C za pouhých 10 minút, váži iba 50 kg, má kompaktné rozmery, ktoré uľahčujú jeho obsluhu na balkónoch a terasách a môžu byť napájané aj z plynu.

 

 našu ponuku si pozrite - https://www.gastrodirect.sk/GastroDirect/Na-drevo-c305_118_3.htm

 

 

Medzi všetkými našimi produktmi určite nájdete ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

MTJiM