Čo robí z Mibrasy najlepšiu pec na drevené uhlie na trhu?
Pece na uhlie Mibrasa využívajú všetky vynikajúce chuťové a rustikálne techniky tradičného varenia na drevenom uhlí a transformujú tento proces na niečo zvládnuteľnejšie pre komerčnú kuchyňu.
Sú vynikajúcim spôsobom pre každé podnikanie, ako diverzifikovať svoju produkciu a vytvoriť USP. Čím sú však tieto výrobky také dobré? V tomto článku sa zameriame na rôzne výhody rúry Mibrasa vrátane histórie spoločnosti, kvality konštrukcie a všestrannosti plus jej použitia v reštauráciách ocenených hviezdičkou Michelin.
Mibrasa - postavená silná, postavená všestranne
Značka Mibrasa pochádza zo srdca Španielska, kde je kuchynské vybavenie vyrábané s ohľadom na pevnosť a spoľahlivosť. Rada je vyrobená z najkvalitnejších materiálov a je silne izolovaná, aby sa maximalizovala životnosť.
Bolo by nerozumné zabudnúť na vysokovýkonné rošty na grilovanie vo vnútri rúrok, ktoré sú ručne zvárané z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Táto vlastnosť radu Mibrasa je znakom odhodlania a odhodlania značky vyrábať tie najkvalitnejšie komerčné rúry na drevené uhlie na trhu.
S rúrou na drevené uhlie môžu kuchári ustúpiť v čase a vychutnať si tradičnejšiu metódu varenia - nielen stlačenie tlačidla a automatické pečenie jedla v rúre. Varenie na drevenom uhlí je všestranné, praktické a kreatívne a umožňuje kuchárom posúvať hranice ponuky.
Hviezda v michelinských reštauráciách
Pece na drevené uhlie Mibrasa sa používajú v michelinských reštauráciách po celom svete a znovu a znovu dokazujú svoju hodnotu. Zatiaľ čo hviezda Michelin znamená, že kuchyňa je naplnená niektorými z najlepších kuchárov na svete, je to čiastočne aj vďaka kuchynskému vybaveniu, ktoré používajú.
Napríklad švédska reštaurácia Esperanto. Reštaurácia ocenená 1 hviezdičkou Michelin v Štokholme získala viackrát titul „Najlepšia reštaurácia vo Švédsku“ a má tú česť zaradiť sa do zoznamu 50 najlepších reštaurácií na svete.
"S Mibrasa dostávame do nášho gastronomického jazyka ďalší rozmer."
Šéfkuchári esperanta sa zameriavajú na inovatívne a nadčasové jedlá založené na klasickom varení - a sortiment Mibrasa pomohol kuchyni dosiahnuť túto úroveň.
"Chceme osloviť všetky zmysly." S Mibrasa dostávame do nášho gastronomického jazyka ďalší rozmer, “vysvetlil šéfkuchár Sayan Isaksson.
To znamená, že Mibrasa môže byť hviezdou v širokej škále kuchýň, od gurmánskych burger barov po tieto výnimočné reštaurácie ocenené michelinskými hviezdičkami. Trik spočíva v získaní správneho produktu Mibrasa pre veľkosť a rozsah vašej kuchyne, ktorý závisí od vašich výstupov.
Výhody Grilov Mibrasa
Bez ohľadu na to, či v kuchyni varíte mäso, ryby, zeleninu alebo čokoľvek iné, sortiment pecí na drevené uhlie Mibrasa pokračuje v dodávke za každých okolností. Je to spôsobené množstvom zabudovaných výhod, ktoré svietia v celom rozsahu. Toto zahŕňa:
- Rýchlejšia a čistejšia metóda varenia v porovnaní s otvoreným grilom
- Menšia spotreba dreveného uhlia ako otvorené grily a iné druhy varenia
- Väčšia regulácia tepla, ktorá zvyšuje kvalitu grilovania v kuchyni
- Vylepšená chuť vďaka prvotným metódam varenia
Na konci dňa kuchyne hľadajú jeden výsledok zo svojho varenia - konzistentné jedlá, ktoré ich zákazníci milujú a chcú si dať znova. To je dôvod, prečo Mibrasa milujú reštaurácie po celom svete, tento sortiment pomáha šéfkuchárom vyrábať jedlo na vysokej úrovni, ktoré nadchýna svojich zákazníkov.
Ak máte záujem o bližšie informácie o griloch MIBRASA neváhajte nás kontaktovať MIBRASA Slovensko
Kontaktujte nás prostredníctvom formulára alebo priamo
tel.: +421 911 935 619
email: obchod@gastrocorp.sk
MIBRASA Slovensko: https://gastrocorp.sk/web/mibrasa.html
Spoločnosť GastroCorp je autorizovaným dovozcom grilov MIBRASA®