S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Ako vybrať vhodnú komerčnú fritézu

23.11.2020

Ako vybrať vhodnú komerčnú fritézu

Ste pripravení pridať do svojho jedálnička vyprážané jedlo, ale skutočne viete, akú veľkosť fritézy potrebujete vo svojej komerčnej kuchyni? Odpovieme na otázky, ktoré by si mal položiť každý kuchár, profesionálny kuchár alebo vedúci stravovacích služieb pred zakúpením komerčnej fritézy.

Či už začínate reštauráciu vo vidieckom štýle, ktorá ponúka vyprážané kuracie mäso, tavernu, ktorá má zabíjačkový výber predjedál, alebo je čas rozšíriť a pridať ďalšiu fritézu do svojej profesionálnej kuchyne - tento článok je pre vás. Vyskúšajte s dôverou pomocou nášho exkluzívneho sprievodcu starostlivo pripraveného odborníkmi v potravinárskom priemysle . Článok momentálne pripravujeme a prinesieme Vám ho na tomto blogu 

NDEwOWJj