S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Prečo si chcem otvoriť reštauráciu ?

19.11.2020

Prečo si chcem otvoriť reštauráciu ?

Veľké množstvo začínajúcich majiteľov nemá žiadne alebo minimálne znalosti s vedením reštaurácie. Čoraz viac ľudí sa púšťa do tohto biznisu bez akýchkoľvek skúseností. Vidina výhodnej investície alebo splnenie si životného sna sa môže veľmi rýchlo zmeniť na najväčší záväzok, ktorý ovládne váš súkromný aj profesný život. Ak nechcete patriť medzi tých majiteľov, ktorí trávia vo svojich prevádzkach väčšinu času v týždni, potom si na otázku  tohto blogu musíte odpovedať jedinou odpoveďou a tou je
ZISK. Zisk by mal byť tým  prvoradým motívom, alebo aspoň motívom, na ktorý by ste mali myslieť pri každom budúcom rozhodovaní sa. Nech sa to už týka výberu dizajnéra alebo firmy na dodávku technológií či budúcich zamestnancov, všetky tieto rozhodnutia musia byť urobené za účelom budúceho profitu. Poviete si, že som vám nepovedal nič, čo by ste nevedeli, ale práve na tento fakt sa veľmi často zabúda. Preto na začiatok odporúčam konzultácie s odborníkmi, ktorí by mali byť schopní pomôcť vám pri spracovaní základných nákladových kalkuláciách. Tieto kalkulácie by vám mali pomôcť pri rozhodovaní sa o potrebnej výške investície do vašej prevádzky a čo je podstatnejšie jej návratnosti.

Ďalšie užitočné informácie môžete nájsť na našich stránkach - www.gastrodizajn.sk a www.gastrodirect.sk

NDg4Nj